ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Şarkikaraağaç Borsa İstanbul Atatürk Ortaokulu

Cuma günü  yapılan okul sporları  halterde sonuçlar  5 tane 1.lik

2 tane 2.lik ile Nisan ayında Ordu ilinde gruplarda yarışma  hak kazandılar.

Mrt

Hafta sonu Burdur ilinde yapılan grup maçlarında  sol kolda  10 ilden gelen rakiplerini  yenilmeden  tüm maçlarını  kazanıp 1. oldu.

İSA KAYA    Nİsan ayında Ankara' da  yapılacak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Tebrik ediyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi-Mevlana Celaleddin-i Rumi

Mrt

12 Mart "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü"

Ara

FARKLI MESLEKLER FARKLI HAYATLAR PROJESİ KAPSAMINDA SAYIN KAYMAKAMIMIZ TALHA ATILAY TEYMUR'U ZİYARET ETTİK,KAYMAKAMIMIZ İLE RÖPORTAJ YAPTIK.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ETKİNLİKLERİ

MÜNAZARA

Ara

OKULUMUZUN REHBER ÖĞRETMENİ VE PSİKOLOJİK DANIŞMANI FADİME GÖKDUMAN'IN FARKLI MESLEKLER FARKLI HAYATLAR PROJESİ KAPSAMINDA CUMHURİYET SAVCISI MEHMET GÜDEN İLE RÖPORTAJ YAPTIK. SAYIN SAVCIMIZ KENDİSİ, MESLEĞİ VE HUKUK FAKÜLTESİ HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLER VERDİ. SAYIN SAVCIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

OKULUMUZDA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ YAPILDI

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Borsa İstanbul Atatürk Ortaokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

İNTERNET ve SOSYAL MEDYA FARKINDALIĞI  BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIM VİDEOLAR

İNTERNET ve SOSYAL MEDYA FARKINDALIĞI  BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIM